Tenders

Focusing on the continuous development and renewal, our company endeavours to fulfil the changing requirements of our partners in the field of producing laminated, tempered and insulating safety glasses.
To obtain new businesses, we are developing our technology constantly and purchasing new equipment.

A Hirschler Üvegipari Vállalkozás technológiai fejlesztése

A projekt indokoltsága: A megnövekedett vevői igények, új elsődleges piacok megszerzése indokolja az eszközbeszerzést. A vállalkozás számára fontossá vált az eszközök újítása, modernizálása a magasabb minőség elérése érdekében. A technológia folyamatos változásával lépést kell tartani a nagyobb nyereség érdekében. A nívósabb termékek előállításával nagyobb vevői kört tud a vállalkozás kielégíteni. Finanszírozás az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai költségvetési előirányzatból.

Beszerezni kívánt gépek listája: Szeparátor poreltávolító mosóberendezés, Nedvesköd kamra, QUV/SE UV kamra, Klímakamra

Beszerezni kívánt szoftverek: Szimulációs program, Catia V5 HD2 szoftver

Kedvezményezett: Hirschler László egyéni vállalkozás, 9400 Sopron Ipar krt. 24.

Közreműködő Szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ

Irányító Hatóság: Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatósága

Hirschler Üvegipari Vállalkozás kapacitásbővítő beruházása

 • a kedvezményezett neve: Hirschler László egyéni vállalkozó
 • a projekt címe:Hirschler Üvegipari Vállalkozás kapacitásbővítő beruházása
 • a szerződött támogatás összege: 144.255.099.- Ft
 • a támogatás mértéke (%-ban): 35%
 • a projekt tartalmának bemutatása:A projekt megvalósulása során a soproni gyártóüzemben az alábbi eszközök megrendelése, beszerzése és üzembe helyezése történt meg: – lineáris robot rendszer – üvegmegmunkáló gyártósor – lézer szkenner – automata szitanyomó gép -hajlított üvegmosógép – szélvédő fóliázó célgép – szárító-adagoló rendszer. Az új termelőgépeknek köszönhetően a világon egyedülálló minőségű (karc és porálló, fénytörés mentes) szélvédőt tud gyártani nagy kapacitással, mellyel jelentős versenyelőnyhöz jut a világpiacon. A projekt eredményeként a jelenlegi partnerek igényeit gyorsabban és magasabb szinten tudja kielégíteni, amely új, lojálisabb ügyfélkört eredményez.A fejlesztés eredményeként egy új gyártósorral bővült a vállalkozás gépparkja, amely több számszerűsíthető eredményt generál. A gépbeszerzésnek köszönhetően a vállalkozás gépparkjának átlag életkora jelentősen csökkent. Az új gyártósor beszerzésétől a társaság a hatékonyság növekedését és az árbevétel emelkedését várja. A projekt eredményeként a jelenlegi partnerek igényeit gyorsabban és magasabb szinten tudja kielégíteni a vállalat, amely lojálisabb ügyfeleket eredményez.a projekt befejezési dátuma (2017.02.24.)

  projekt azonosító száma (GINOP-1.2.1-15-2015-00609)

Hirschler Üvegipari Vállalkozás termelési kapacitásának növelése üveghajlító préskemence beszerzésével

 • A kedvezményezett neve: Hirschler László egyéni vállalkozó
 • A projekt címe: Hirschler Üvegipari Vállalkozás termelési kapacitásának növelése üveghajlító préskemence beszerzésével
 • A szerződött támogatás összege: 99 970 948 Ft
 • A támogatás mértéke (%-ban): 34,16%

A projekt tartalmának bemutatása: A Hirschler Üvegipari Vállalkozás fő tevékenysége a Síküveg továbbfeldolgozás, amelyből a bevétel 100%-a származik. A negyed évszázados piaci jelenlétnek és a folyamatos fejlesztéseknek és fejlődésnek eredményeként mára egy stabil és erős vállalkozássá alakult. Jelen projekt keretében a Hirschler Üvegipari Vállalkozás egy nettó 292 655 000 Ft értékű edzőzónás üveghajlító préskemence beszerzését tervezi soproni székhelyén. A beruházás fő indoka az, hogy a pótalkatrész piaci részesedés aránya a távol-keleti konkurencia miatt egyre jobban csökken, ezért a vállalkozás célul tűzte ki a közvetlen autógyári beszállítást, ezen belül is elsősorban a prémiumkategóriás gépjárművekhez. A pályázatban szereplő eszköznek köszönhetően képes lesz a vállalkozás olyan magas színvonalú, egyedi formájú szélvédőüveget gyártani, amely egyedülálló a világon és így versenyelőnybe kerülhet a piacon. A préskemence termelésbe állításával jelentősen nő a termék hozzáadott értéke, így a vállalkozás képes lesz az ügyfelek különleges igényeit is magas minőségen és gyorsan kiszolgálni. A termék innovációnak eredményeként növelni tudja piaci részesedését a szélvédőüveg gyártás területén.

A projekt befejezési dátuma : 2016.08.22.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00239

Komplex – technológiai, építési, informatikai és minőségirányítási – beruházás a Hirschler Üvegipari Vállalkozásban a Sopron Dél- Keleti Ipari Parkban

Rövid összefoglalás a pályázatról: A komplex beruházás keretén belül Hirschler László egyéni vállalkozó technológiai korszerűsítést valósít meg – előkészítő, megmunkáló gépsor, gyártósor és egy edzőkemence megvásárlásával – egy új üzemcsarnokot épít fel -a pályázat kereteibe ennek csak az acélszerkezete jut – informatikai fejlesztés keretében megvásárolja a Pro/ENGINEER szoftver programot, valamint bevezetésre kerül az ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer. A beruházás 2007-2009 során valósul meg.

Kedvezményezett: Hirschler László egyéni vállalkozás, 9400 Sopron Ipar krt. 24.

Közreműködő Szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ

Támogató: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Irányító Hatóság: Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatósága

Finanszírozás: Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból

Napelemes rendszer telepítése Hirschler László egyéni vállalkozónál

Hirschler László egyéni vállalkozó sikeresen pályázott napelemes rendszer telepítésére a 9400 Sopron, Ipar körút 24. című, 5778/151 és 5778/151/A helyrajzi számú telephelyén.

A „Napelemes rendszer telepítése Hirschler László egyéni vállalkozónál” című, GINOP-4.1.4-19-2021-03880 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című pályázati kiírás keretében valósul meg.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 98 974 920 Ft millió forint értékű vissza nem térítendő, 55 % intenzitású támogatásban részesült.

A megvalósítás során 599,85 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése valósul meg.

A projekt tervezett fizikai befejezésének ideje: 2022.09.30.

Technológia fejlesztés a Hirshler Üvegipari Vállalkozásnál

A szerződött támogatás összege: 99.000.000 Ft.

A támogatás mértéke (%-ban): 69.65%

A projekt tartalmának bemutatása: a Hirschler Üvegipari Vállalkozás a projekt keretében egy komplett hőszigetelő üveggyártó gépsor beszerzését valósította meg, átlátszó távtartóval szerelt hőszigetelt üvegek gyártása céljából.

A beruházás eredményképpen gyártott hűtőüvegek egyedülállóak a nemzetközi piacon, ezzel a vállalkozás a járműipartól független, stabil piacon is képes jól szerepelni. Ez egyrészt forgalom növekedést eredményezett, másrészt a foglalkoztatottak létszáma is nőtt.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.07.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00035

Üvegmegmunkáló gyártósor beszerzése a Hirschler Üvegipari Vállalkozásnál

A szerződött támogatás összege, 225.953.000 Ft.

A támogatás mértéke (%-ban) (35%)

A projekt megvalósulása során a soproni gyártóüzemben az alábbi eszközök megrendelése, beszerzése és üzembe helyezése történik meg: – lineáris robot rendszer – edzőzónás üveghajlító préskemence – automata szitanyomó gép -hajlított üvegmosó berendezés – szélvédő fóliázó célgép – szárító-adagoló rendszer. Az új termelőgépeknek köszönhetően a vállalkozás a világon egyedülálló minőségű (karc és porálló, fénytörés mentes) szélvédőt tud gyártani nagy kapacitással, mellyel jelentős versenyelőnyhöz jut a világpiacon. A projekt eredményeként a jelenlegi partnerek igényeit gyorsabban és magasabb szinten tudja kielégíteni, amely új, lojálisabb ügyfélkört eredményez.

A fejlesztés eredményeként egy új gyártósorral bővül a vállalkozás gépparkja, amely több számszerűsíthető eredményt generál. A gépbeszerzésnek köszönhetően a vállalkozás gépparkjának átlag életkora jelentősen csökkent. Az új gyártósor beszerzésétől a társaság a hatékonyság növekedését és az árbevétel emelkedését várja. A beruházás eredményeképpen gyártott szélvédőkkel kiemelkedik a vállalkozás a nemzetközi piacon, tovább növelheti a piaci részesedését, mellyel jelentős versenyelőnyre tehet szert. Így a jelenlegi partnerek megrendelései növekedni fognak és új ügyfelek megjelenésére is számít a társaság. A gyár termelése a megnövekedett rendelésállományt az új gépsornak köszönhetően tudja kielégíteni, mely 5-10%-os kapacitásnövekedést jelent.

A projekt várható befejezési dátuma (2019.09.22.).

Projekt azonosító száma (GINOP-1.2.1-16-2017-00594).

contact

9400 Sopron
Ipar körút 24.

+36 (99) 512 670

info@hirschler-automotive.com

© hirschler-windscreen.com 2022 | Impressum | Data protection | Website: Webpole

© hirschler-windscreen.com 2022

Impressum

Data protection

Website: Webpole