Innováció

Cégünk 90%-ban saját fejlesztésű gépekkel termel, melynek folyamatos fejlesztése a technológia mély ismerete mellett a kreatív gondolkodást is megköveteli. Sikerünk alapját a tapasztalat, a jó problémamegoldó készség, a mély üvegipari és gépészeti tudás kombinációja jelenti, ennek következményeképpen az egyedi igényeket képesek vagyunk az ötlettől a prototípusokon keresztül a szériagyártásig megvalósítani.

Hirschler Prémium hajlítási technológia – edző funkcióval

Több mint 10 éves fejlesztői munka eredményeként létrehoztunk egy egyedi üveghajlítási technológiát, melynek segítségével a világon egyedülálló minőség érhető el. A Hirschler Premium hajlítási technológia lehetővé teszi a pontos, laponkénti üveghajlítást, illetve a hagyományos soda-lime üvegek mellett, a vékony (0.54 mm-től) alumínium-szilikát üvegek autóipari szabványoknak megfelelő formázását is. Összehasonlítva a hagyományos technológiával minden szempontból jobb minőség érhető el: tökéletes reflexió optika, jó transzmissziós optikai tulajdonságok, kimagaslóan jó feszültség értékek, kiemelkedő formahűség magas gyártásstabilitás mellett.

Az úgynevezett könnyű vagy hibrid üvegezések a jövő sport és elektromos autóinak elengedhetetlen kellékei lehetnek, ugyanis akár több mint 50%-os tömeg megtakarítás érhető el velük, ami négyzetméterenként kilókban mérhető érték. (több infó a szerkezetekről – link a 3 típushoz) A jármű felső szegmenséből megspórolt súly nem csak a hatótávolságra, gyorsulásra, végsebességre és károsanyag kibocsájtásra hat kedvezően, hanem a menetstabilitást is növeli.

A hajlítási technológiából adódó előnyökre építve kialakítottunk a Prémium technológiás kemencékben egy edző zónát, ahol képesek vagyunk kiemelkedő formahűség mellett 1.4 mm vastagságtól hagyományos soda-lime üvegeket is előfeszíteni. Ezzel új termékeket vezettünk be a cég életébe: 3D-ben formázott, előfeszített laminált üvegeket. Emellett a hibrid szerkezetek erőssége is növelhető ezzel a technológiával.

Átlátszó távtartó

Termékpalettánk egyik innovatív újítása a Guardian által közvetített igényeknek megfelelően kifejlesztett átlátszó távtartóval szerelt hőszigetelő üvegszerkezet, melyet egy közös szabadalom is véd. Az igény megjelenése után prototípust fejlesztettünk, elvégeztük a szükséges bevizsgálásokat, majd a mintagyártások alatt szerzett tapasztaltokra építve szériagyártásra is alkalmas technológiát alkottunk a távtartók gyártására.
Ezek után a távtartó és a hagyományos szerkezetben is szereplő edzett üveglapok összeállítását technologizáltuk, szériagyártáshoz egy gyártósort hoztunk létre, mely beüzemelése óta folyamatosan termel.

Menekülőüveg

A Hirschler Automotive Glass Kft. egyik innovatív terméke a mára már leginkább a vasútiparban használt egyedi menekülőüveg, melyet előszeretettel építenek be a világ legmodernebb vasút társaságai járműveikbe. A kifejlesztett konstrukciót szabadalommal is védjük.

KAPCSOLAT

9400 Sopron
Ipar körút 24.

+36 (99) 512 670

info@hirschler-automotive.com