Rólunk

HIRSCHLER WINDSCREEN

A Hirschler család üveges múltja az 1800-as évek végére nyúlik vissza.

Az első üveges céget 1899-ben Hirschler Rezső alapította, melynek fő profilját a művészi, valamint épületüvegezések alkották.
A mesterség apáról fiúra szállt, megőrizve a hagyományokat és gazdagítva a tapasztalatokat az üvegiparágon belül. A gépjárművek szélesebb körű elterjedése révén az 1970-es évektől a visszapillantó tükör gyártása vált fő tevékenységgé, mely jelentős előrelépést hozott a családi vállalkozás életében.
Hirschler László elődei nyomdokába lépve 1989-ben megalapította a Hirschler Üvegipari Vállalkozást , megteremtve ezzel a jelenlegi szélvédőüveg gyártás alapjait. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a termelés évről évre növekedett, termékválasztékunk folyamatosan bővült, a legmagasabb igényt kielégítő technológiák kerültek bevezetésre.
1999-re a 3200 m²-es gyár már túl kicsinek bizonyult, ezért elkezdődött az új üzem tervezése és kivitelezése. Két és fél évvel később, 2001 során átadták az új gyáregységet.
A 2005-ben, majd 2007-ben történt újabb beruházások eredményeként az új üzem elérte jelenlegi 26.000 m²- es alapterületét.

A teljes mértékben saját tulajdonban álló vállalkozás az üveg feldolgozás területén dinamikusan fejlődő cég Magyarországon. A ragasztott, edzett, hőszigetelt üveg gyártásában tapasztalatunk a legmodernebb technológiák alkalmazásával párosul. Vállalatunk egyik előnye az innováció, teljes mértékben saját fejlesztésű gépek és eszközök állnak rendelkezésünkre. Cégünkre a A Hirschler Automotive Glass Kft-re a nagy flexibilitás jellemző, az újítások és a korszerűsítések a vevők igényei szerint történnek a kiemelkedő minőség érdekében, a termékekhez fejlesztjük a technológiát. A termelést 3 fő csoport teszi ki: laminált, edzett és hőszigetelő üvegek, az első csoportot erősíti az újdonságot jelentő könnyű szerkezetes alumínium-szilikát (Gorilla) üveg. Cégünk nagy méretei ellenére megrendelőink igényeit rugalmasan kezeljük, a nagyvállalati működés mellett képesek vagyunk megőrizni a kis vállalati kultúra értékeit.

KAPCSOLAT

9400 Sopron
Ipar körút 24.

+36 (99) 512 670

info@hirschler-automotive.com